آیینه رسانه ها

توقیف دو کامیون به‌دلیل تخلیه غیرمجاز پسماند صنعتی در خرم‌دره

رئیس اداره محیط زیست خرم‌دره خبر داد:

توقیف دو کامیون به‌دلیل تخلیه غیرمجاز پسماند صنعتی در خرم‌دره

رئیس اداره محیط زیست خرم‌دره از توقیف دو دستگاه کامیون به جرم تخلیه غیرمجاز پسماندهای واحد صنعتی در حوزه این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور رسانه اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان،  محمد هادی کاظمی در گفت‌گو با پایگاه خبری آوای امروز، اظهار کرد: کارشناسان پایش و مأمورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان خرم دره به محض وصول گزارش مبنی بر تخلیه غیر مجاز پسماندهای واحد صنعتی در حوزه شهرستان خرمدره، بلافاصله به محل عزیمت کردند.

وی افزود: طی هماهنگی به عمل آمده با دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خرم‌دره و با همکاری مأمورین محترم فرماندهی انتظامی شهرستان، دو دستگاه کامیون توقیف و به پارکینگ منتقل شدند.

این مسئول ادامه داد: پس از تنظیم صورتجلسه تخلف و بازجویی از متخلفین، پرونده قضایی برای مشارالیهم و واحد صنعتی متخلف تشکیل و جهت رسیدگی به مقامات قضایی شهرستان ارسال می‌شود.

رئیس اداره محیط‌ زیست خرم‌دره با تأکید بر اینکه ما نگهبان و امانت‌دار محیط‌ زیست هستیم، گفت: اجازه نخواهیم داد هیچ فرد یا واحدی با تخلیه غیرمجاز پسماند، سلامت مردم و طبیعت شهرستان را به خطر بیندازد و با متخلفان بدون اغماض برخورد می‌شود.
بيشتر

شعار سال 1404:
«سرمایه‌گذاری برای تولید»